Pendaftaran Tiket Super Early Bird Akan Dibuka Dalam Tempoh..

Hari
Jam
Minit
Saat

( Adakah Bisnes Anda "Stuck" Dan Susah Nak Grow? Pening Kepala Fikirkan Duit Datang Dan Pergi? Dah Buat Semua Benda Tetap Tak Jadi-Jadi? )

TERBONGKAR! “SECRET FORMULA” BAGAIMANA UNTUK ANDA MENJEMPUT LEBIH BANYAK REZEKI & KEKAYAAN DALAM BISNES ANDA SEKARANG TANPA PERLU LAGI RISAU & STRESS DENGAN MASA DEPAN YANG GELAP!

4 & 5 Jun 2022

8.30 Pagi - 5.00 Petang

Sekitar Shah Alam

DAFTAR SEBAGAI "WAITING LIST" UNTUK REBUT TIKET PROMO SUPER EARLY SEMINAR EVOLUSI

18 & 19 Jun 2022

8.30 Pagi - 5.00 Petang

IDCC, Shah Alam

Sila Masukkan Maklumat Anda Yang SAH & TEPAT Pada Borang Dibawah..

(Anda akan menerima reminder dari pihak kami melalui emel & sms sewaktu pendaftaran dibuka nanti)

KEJAP! ANDA SEDANG BERDEPAN DENGAN MASALAH INI DALAM BISNES ANDA?

“Sesungguhnya, bersama setiap Kesusahan Pasti Ada Kemudahan.”

-Surah Al-Insyirah-

Hai! saya Fahdi Ghazali...

Saya merupakan pengasas kepada jenama FunnelEvo yang sehingga kini telah melatih ratusan ribu usahawan.

 

Saya komited membantu usahawan khususnya SME untuk menaikkan jualan bisnes mereka melalui digital marketing.

 

Alhamdulillah, melalui FunnelEvo, saya dan team telah berjaya melahirkan ramai usahawan berjaya, dan ratusan dari mereka telah pun mencapai status jutawan.

Liputan-Liputan Media

Sepanjang bergiat aktif dalam industri, saya dan team FunnelEvo dah banyak menerima liputan media, tak kira dalam TV, surat khabar, mahupun majalah.

 

Kami juga telah dianugerahkan beberapa anugerah yang berprestij dalam Malaysia seperti 100 Most Influential Young Entrepreneurs dan juga 100 SME Awards bawah kategori “Fast Moving Company Awards”

 

Yelah.. Dalam tiga tahun berkembang sampai macamni. Siapa sangka?

 

Circle saya juga semakin berkualiti, dan sekarang saya lebih banyak bergaul dengan orang-orang hebat dan terkenal dalam bidang masing-masing.

Berkongsi dalam rancangan Malaysia Hari Ini (MHI), TV3

Berkongsi dalam rancangan Selamat Pagi Malaysia (SPM), TV1

Keratan Akhbar

Keratan akhbar Harian Metro

Keratan akhbar Kosmo

"Tapi itu sekarang.. dulu saya juga pernah lalui seperti anda"

Semua pencapaian ini, ada kisah perit disebaliknya. Dulu saya juga seperti anda..

 

Dan inilah gambar saya pada tahun 2008..

Waktu ni saya baru memulakan perniagaan internet ketika belajar di Universiti Teknologi Petronas. Saya menjalankan bisnes menjual pelbagai produk digital ke negara US, Canada, UK dan seluruh dunia melalui internet.

 

Alhamdulillah saya menjana pendapatan yang lumayan.  Kemudian dari produk digital, saya beralih menjual pelbagai produk lain. 

 

Kata orang, asal barang jadi wang saya pasti akan ceburi kerana impian saya untuk bantu mak yang susah di kampung. Dan untuk pengetahuan anda, saya telah kehilangan ayah sejak dari usia 7 tahun.

"Duit saya habis, dan saya Terpaksa Fight Dengan tekanan hidup!"

Tapi, kehidupan ini bukan-lah satu perjalanan yang lancar.. Hinggalah suatu hari, bisnes yang saya usahakan lingkup sampai menyebabkan saya mengalami depression

 

Hidup saya tak lagi bahagia, segalanya serba tak kena…

"Sampaikan Tak Ada Duit 1 Sen Pun Dalam Bank, Beg Duit, Saya Terpaksa Jual Telefon Sebab Nak Bayar Kereta"

Dulu saya ingat, berniaga ni akan membolehkan kita jadi kaya. Berniaga akan membolehkan kita menarik duit lebih cepat.

 

Tapi saya silap… bila formula untuk kaya & bahagia itu saya belajar dari guru dan ilmu yang salah.

 

Saya mula berniaga pada tahun 2008 lagi. Tapi biasalah, berniaga bukan bermakna kita buat semua jadi.

 

Saya dulu pernah satu ketika, semasa saya jatuh teruk dalam bisnes, satu sen pun tak ada dalam poket. Apatah lagi dalam wallet atau bank.

 

Ada ketika… bank dah call banyak kali sebab kereta tak boleh bayar. Saya terpaksa jual Galaxy Note saya. Masa tu Note 1. Itu je yang saya ada last untuk di “gadai”kan.. Lepas tu dah kering! Dah habis dah. Tapi… yelah. Tu untuk bayaran 1 bulan. Kalau tak kereta kena tarik! Bulan depan fikir lagi cara untuk hidup

 

Sesiapa yang pernah atau sedang merasainya akan faham. Gadai apa ada untuk survive hidup. Kais pagi makan pagi, kais malam makan pagi esok!

 

Bayangkan dulu Note 1! Dekat 10-12 tahun dah kejadian ni.

 

Begitulah,

 

Duit ni… Ada ‘hantu’. Semua orang nak. Baik bisnes kecil dan bisnes besar. Kerja dengan orang. Tua, muda. Miskin, kaya. Tak kisah. Betul?

 

Tapi…pernah jumpa tak kenapa ada orang mudah-mudah je dapat banyak duit? Ada orang yang lain pula, susah sgt nak dapat duit. Stress pun ada!

"Belajar Apa Itu Rezeki, Kebahagian Sebenar & Bagaimana Hidup Melimpah Ruah"

Alhamdulillah, segalanya berubah bila saya ditemukan dengan guru saya.

 

Beliau seseorang hartawan yang zuhud. Rendah hatinya. Dari beliau saya  menjadi “kenal sangat” dengan sifat duit. 

 

Hingga-kan saya kenal rapat sampai nak “SERU” dia datang mcm petik jari je. (Bayangkan Thanos dalam cerita Avangers petik jari. Macam tu lah gayanya)

 

Waktu inilah beliau kongsikan formula yang menjadi rahsia bagaimana untuk hidup berjaya, kaya dan bahagia serta dapat menjemput rezeki dahsyat dengan mudah dalam perniagaan.

 

Dari zero kepada berjuta!

 

Alhamdulillah… dari pengalaman saya bekerja, berniaga, jatuh dan bangun, saya belajar FORMULA UNTUK HIDUP KAYA & BAHAGIA.

 

InsyaAllah… sangat senang jika kita tahu caranya!

"Kenapa Saya Ceritakan Semua Ini Kepada Anda?"

Bagi saya, kejayaan saya tidak bermakna apa-apa jika saya tidak kongsikan formula rahsia ini kepada orang lain.

 

“Formula & rahsia” ini sebenarnya dah banyak saya kongsikan kepada student saya di FunnelEvo.

 

Mereka ikut, dan Alhamdulillah dengan izin Allah, akhirnya mereka dapat result yang diinginkan..

SUCCESS STORY STUDENT FUNNELEVO

“Dulu negatif 5 ke 10 Ribu sebulan, Tapi sekarang menjana jualan RM12 JUTA SEBULAN!” 

- Kak Eina, Founder FSQ Marketing & Services

“Dulu masa Kak Eina join FunnelEvo, duit tak ada, sales kosong, nak bayar sewa butik dan pekerja pun terpaksa habiskan duit simpanan sendiri

 

Tapi.. Setelah Kak Eina mengamalkan satu formula jemput rezeki dan digabungkan dengan strategi yang dipelajari semasa berguru dengan mentor, ditambah dengan Big Why beliau, sekarang jualan Kak Eina meningkat yang dari dulunya negatif, sekarang dah cecah 8 angka SEBULAN!

“Dulu nak bayar minyak kereta pun berhutang dengan adik, tapi sekarang jualan dah cecah RATUSAN RIBU, dan berkembang ke Australia!” 

- Cik Puan Feqa, Founder Perabotmurah.Com

Dulu, Cik Puan Feqa bermula dengan kosong. Ketika join FunnelEvo, beliau tiada apa-apa. Nak join kelas pun terpaksa pinjam duit adik & gadai barang kemas beliau sendiri.

Tapi.. Selepas mengamalkan satu benda yang diajarkan kepada beliau, dalam masa 4 bulan sahaja, sales beliau dah berjaya cecah RM200,000!

 

Sekarang beliau dah pun buka bisnes di Australia, dan bisnes beliau sekarang telah berkembang di dua negara!

“Dulu bekas banduan, Kini usahawan menjana RM150,000 sebulan

- Abang Lola, founder Lola Mango

Akibat bertelagah dengan pihak berkuasa, beliau pernah dikenakan hukuman penjara.

Selepas kejadian itu, hidup struggle untuk bayar hutang sahaja. Keluar awal pagi, balik lewat maghrib, cari duit semata-mata nak bayar hutang. Kadang-kadang nak beli pampers pun takde duit.

Sampai satu tahap, sanggup cari kotak, asal ada benda boleh jual, beliau jual.

Perniagaan beliau pernah mencapai jualan hanya berbelas ringgit sahaja dengan hanya mampu menjual beberapa cup air mango sahaja dalam sehari.

Tetapi dengan usaha beliau yang gigih menuntut ilmu, ditambah dengan berdamping dengan mentor yang betul, kini beliau bangkit. Jualan beliau kini meningkat dengan drastik hingga mencecah RM140-150 Ribu sebulan!
“Dulu sales stuck sebab Bodoh Sombong, Kini sales meningkat 10 kali ganda selepas datang belajar

- Jazira, Founder Fefet

Walaupun bisnes pernah melonjak naik dek kerana “viral”, sales beliau makin lama makin menurun sebab berhenti tuntut ilmu.

Selepas datang belajar dengan mentor yang betul, bukan sahaja sales meningkat 10 kali ganda, skill team beliau juga turut improve dan team sekarang makin bersemangat.
“Pernah dibuang kerja dan dapat VSS, Kini bangkit berniaga dengan jualan 6 angka sebulan!

- Tuan Roslan, Founder RN Tech

Sebelum ni beliau hanya seorang juruteknik sebuah kilang semiconductor, dan pernah dibuang kerja akibat kegawatan ekonomi.

 

Mula berbisnes secara part time, buat dua kerja. Masa tu, tiada istilah kebebasan masa, pagi kerja, malam kerja, masa dengan keluarga tak ada langsung!

 

Tapi itu dulu, kini, selepas beliau invest untuk ilmu dan mentor, bisnes beliau berkembang dari 5 ke 6 angka sebulan, dan sekarang sedang dalam usaha untuk membuka cawangan kedua bengkel beliau.

“Bisnes yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah kerana terlalu berada di zon selesa

- Cik Puan Ira, Founder Cantik Feminine Collections

Bila rasa bisnes dah capai puncak kejayaan & terlalu berada dizon selesa, semua ilmu marketing dibaikan. Tapi akhirnya kecundang apabila perniagaan yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah.

Tapi bila dah sedar, beliau cepat-cepat pergi cari ilmu. Dalam masa sebulan sahaja beliau praktikkan ilmu yang diajar, result yang beliau dapat sangat menakjubkan.

Beliau dapat kumpul hampir beratus dropship & ejen dan sales bulanan beliau pun meningkat sangat drastik sehingga mencecah 6 angka!

MEMPERKENALKAN

SEMINAR EVOLUSI

Evolusi adalah seminar yang saya & team FunnelEvo adakan sebagai satu platform untuk saya berkongsi kepada lebih ramai usahawan diluar sana, yang sedang mencari-cari jawapan & solusi yang sebenar kepada keadaan bisnes yang STUCK, susah nak grow, dan paling penting, membantu anda yang mungkin dah hilang arah tuju & semangat dalam hidup serta perniagaan.

 

Pernah tak anda terfikir, sebagai usahawan, anda perlu berusaha keras untuk mencari rezeki yang lebih dengan perniagaan anda? Tapi makin di usahakan, makin susah! Lebih-lebih lagi jika anda sendiri pun tak jelas dengan MATLAMAT & SEBAB SEBENAR anda berniaga.

Atas sebab itulah ingin membantu anda.. Di Seminar Evolusi ini lah saya akan dedahkan segala rahsia yang saya sendiri diamalkan selama lebih 10 TAHUN!

Anda akan belajar BEREVOLUSI DARI SEGI PEMIKIRAN & TINDAKAN, dari mencari rezeki yang susah, kepada menjemput rezeki yang jauh lebih mudah.

APA YANG ANDA BAKAL BELAJAR DI SEMINAR INI SELAMA 2 HARI?

HARI PERTAMA

(18 Jun 2022)

MODUL 1 : ULTIMATE SUCCESS FORMULA

Kunci kejayaan sesebuah bisnes & kehidupan semuanya bergantung pada diri anda. Dalam topik ini saya akan kongsikan apakah formula dalam mengawal tindakan diri. Formula ini akan bantu bagaimana anda boleh cepatkan kejayaan dan progress bisnes & hidup anda.

MODUL 2 : LOOK-INTO METHOD

Pernah rasa lost dalam bisnes? Dalam topik ini anda akan dibawa untuk menyelami diri anda untuk ketahui apa sebenarnya yang anda mahukan dalam bisnes & hidup. Dengan method ini anda akan tahu apakah tujuan sebenar hidup anda, supaya anda dapat nikmati hidup bahagia!

MODUL 3 : INNER POWER SYSTEM

Belajar bagaimana untuk keluarkan kekuataan dalaman semula jadi dalam diri anda. Kekuatan luar bersifat sementara dan kekuatan dalaman bersifat kekal. Dalam topik ini anda akan mampu hasilkan tindakan luar biasa supaya anda menjadi seorang yang ‘unstoppable’!

HARI KEDUA

(19 Jun 2022)

MODUL 4 : RAHSIA TARIK ‘PELANGGAN BERKUALITI’ DI ONLINE

Untuk topik ini, anda akan belajar teknik rahsia yang tak pernah didedahkan di mana-mana seminar bagaimana untuk anda mendapatkan ‘ready buyer’ di online yang mudah untuk anda ‘close-kan’ tanpa perlu follow up berkali-kali.

MODUL 5 : KONSEP “SALES FUNNEL”

Anda akan didedahkan dengan rahsia bagaimana anda boleh dapat ‘untung besar’ menggunakan sales funnel di online. Ini-lah rahsia terbesar yang buat kali pertama didedahkan di Malaysia!

MODUL 6 : KUNCI JUALAN AUTOMATIK

Anda akan didedahkan rahsia bagaimana untuk buat jualan di online secara automatik walaupun anda tengah syok tidur tanpa perlu anda reply pm mahupun wasap. Seterusnya dapat jimat kos anda upah pekerja untuk ‘close’ pelanggan.

APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR?

Jom baca feedback dan perkongsian perasaan mereka yang pernah hadir ke Seminar Evolusi sebelum ini..

“Sakit selama 3 Tahun, Menghidap Kanser Stage 4, tak boleh buat bisnes & Down, Tetapi Kini Bangkit BerEvolusi”

-Kak Akma Rasidi

“Allah makbulkan doa saya masa solat hajat tadi..”

-Puan Nur Azira

“Depresi tidak menghalang saya untuk bangkit!”

-Puan Nur Ain

INFO SEMINAR EVOLUSI

JADI BERAPA HARGA TIKET UNTUK KE
SEMINAR EVOLUSI INI?

Untuk Seminar Evolusi Kali Ini, Saya dan Team FunnelEvo Sediakan Dua Jenis Tiket, Iaitu GENERAL dan VVIP..

Dan Semestinya Lebih Banyak Kelebihan & Bonus Yang Anda Bakal Dapat Sekiranya Anda Bertindak Untuk Grab Tiket VVIP Sewaktu Pendaftaran Dibuka Nanti..

PROMO SUPER EARLY BIRD BAKAL DIBUKA PADA 19/5/2022 NANTI, TEPAT JAM 11.00 PAGI..

DAFTAR SEBAGAI "WAITING LIST" TERLEBIH DAHULU SEKARANG!

TIKET GENERAL

TAWARAN SUPER EARLY BIRD

Tawaran Dibuka Pada 19/5 - 31/5 Sahaja!

TIKET VVIP

TAWARAN SUPER EARLY BIRD

Tawaran Dibuka Pada 19/5 - 31/5 sahaja!

100% MONEY BACK GUARANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan buat, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan (online) yang lembab ini. Yakin! Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah. 100% perbelanjaan yang anda keluarkan, selepas seminar, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback seminar, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

DISCLAIMER

Important: You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund. Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

Perlukan Bantuan?

Terus klik butang dibawah untuk terus hubungi team kami melalui messenger

FunnelEvo merupakan salah satu jenama di bawah Sifoo International Sdn Bhd. FunnelEvo telah ditubuhkan pada tahun 2013 dan sehingga kini kami komited untuk membantu ramai usahawan dalam digital marketing.

Sifoo International Sdn Bhd (1130110-D)

© 2022 All rights Reserved. Funnelevo

Group 709

Isikan Maklumat Untuk Dapatkan Tiket Percuma

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT Untuk Elakkan Masalah Pendaftaran Tiket Percuma Ini

TIKET VVIP 1

Upgrade Tiket Percuma Anda Ke Tiket General

Anda Akan Dapat Diskaun RM20 Beserta Fizikal Workbook Evolusi (Bernilai RM99) Secara PERCUMA Sekiranya Anda Upgrade Ke Tiket General Sekarang

Menjemput Rezeki, Hidup Kaya Dan Bahagia
Tanpa Perlu Susah Payah Dan Risau Tentang Masa Depan Lagi!