Dibawah Ini adalah video pertama dalam siri 3 video ini. Akses ke video seterusnya akan diberi melalui emel (periksa emel dari fahdi ghazali bertajuk “formula 3R”) dalam masa:
Jam
Minit
Saat

Formula "3R" Untuk Menjemput Rezeki & KeKAYAAN

Video 1:

Nak tahu kenapa 95% orang yang pergi macam-macam kelas tapi akhirnya result tak kemana juga? Tapi, ada 5% orang yang selalu pergi kelas juga & buat sikit tapi 'RESULT' mereka luar biasa. Apakah rahsianya? Tonton video ini

Video 2:

dah belajar banyak ilmu, dah pergi macam-macam seminar, dah baca beratus buku, tapi hidup masih stuck, selalu gagal dan tak ada perubahan? Tonton video ini:

Video 3:

Ilmu dah ada, kelengkapan pun dah cukup, tapi masih rasa susah nak berjaya? Ketahui satu kesilapan ini yang buatkan ramai gagal tanpa mereka sedar! Tonton video ini ;

Nak dapatkan lebih banyak ilmu premium berkenaan dengan bisnes & rezeki?

join telegram 'fahdi ghazali' di bawah sekarang

nak belajar lebih lanjut tentang "right vehicle" untuk anda capai impian anda?

Daftar 'waiting list' ke seminar EVOLUSI 2021 sekarang!

Selepas anda mendaftar sebagai ‘waiting list’, SILA JOIN channel telegram eksklusif untuk kami berikan reminder tarikh pelancaran Seminar Evolusi 2021.

Video 2:

dah belajar banyak ilmu, dah pergi macam-macam seminar, dah baca beratus buku, tapi hidup masih stuck, selalu gagal dan tak ada perubahan? Tonton video ini:


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusimy/apps/evolusimy/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Akses akan dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit

Video 3:

Kebiasannya usahawan ialah orang yang selalu akan mengalami STRESS & ANXIETY. Tapi, kenapa benda ni terjadi? Kerana ramai antara kita tidak pandai urus emosi & masalah yang berlaku disekeliling. Nak belajar cara urus emosi? Tonton video akhir ini ;

Akses akan dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED. FUNNELEVO