( Adakah Bisnes, Kerja Atau Rezeki Anda "Stuck" Dan Susah Nak Masuk? Pening Kepala Fikirkan Duit Datang Dan Pergi? Buat Semua Benda Tak Jadi-Jadi? )

Terbongkar! rahsia Luar Biasa usahawan & Orang Bekerja

Menjemput Rezeki, Hidup Kaya Dan Bahagia

Tanpa Perlu Susah Payah Dan Risau Tentang Masa Depan Lagi!

AS SEEN ON

KEJAP! Adakah Anda Berada Dalam Golongan Dibawah Ini…

Jika YA, Anda berada di tempat yang betul!

insyaALLAH Disini ada jawapan yang anda cari..

Daftar Waiting List Di Bawah Sebelum Kami Umumkan Pelancaran Pada 25 Mei 2021 Nanti!

Isi maklumat anda melalui borang dibawah untuk kami berikan reminder melalui Emel, SMS dan juga Telegram..

“Sesungguhnya, bersama setiap Kesusahan Ada Kemudahan.”

-Surah Al-Insyirah-

Hi saya Fahdi Ghazali,

Saya merupakan pengasas kepada jenama FunnelEvo yang telah melatih puluhan ribu usahawan.

 

Saya komited membantu usahawan khususnya SME untuk menaikkan jualan bisnes mereka melalui digital marketing.

 

Alhamdulillah, melalui FunnelEvo, saya dan team telah berjaya melahirkan ramai usahawan berjaya, dan ratusan dari mereka telah pun mencapai status jutawan.

Liputan-liputan Media

Sepanjang bergiat aktif dalam industri, saya dan team FunnelEvo banyak menerima liputan media, tak kira dalam TV, surat khabar, mahupun majalah.

 

Kami juga telah dianugerahkan beberapa anugerah yang berprestij dalam Malaysia seperti 100 Most Influential Young Entrepreneurs dan juga 100 SME Awards bawah kategori “Fast Moving Company Awards”

 

Yelah.. Dalam tiga tahun berkembang sampai macamni. Siapa sangka?

 

Circle saya juga semakin berkualiti, dan sekarang saya lebih banyak bergaul dengan orang-orang hebat dan terkenal dalam bidang masing-masing.

Berkongsi dalam rancangan Malaysia Hari Ini (MHI), TV3

Berkongsi dalam rancangan Selamat Pagi Malaysia (SPM), TV1

Bersama Dato’ Seri Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri, Mufti Wilayah Persekutuan

Keratan Akhbar

Keratan akhbar Harian Metro

Keratan akhbar Kosmo

Bersama Pak Wan, Menteri Pembangunan Usahawan

Bersama Dato’ Siti Nurhaliza di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Shuib di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Awal Ashaari di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Kokom di rumah terbuka FunnelEvo

Bersama Syahmi Sazli di Seminar Digital Marketing, Kota Bharu

Bersama Gary Vaynerchuk 

Bersama Peng Joon 

“Tapi itu sekarang.. dulu saya juga pernah lalui seperti anda”

Semua pencapaian ini, ada kisah disebaliknya. Dulu saya juga seperti anda..

 

Dan ini adalah gambar saya pada tahun 2008..

Waktu ni saya baru memulakan perniagaan internet ketika belajar di Universiti Teknologi Petronas. Ketika ini, saya menjalankan bisnes menjual pelbagai produk digital ke US, Canada, UK dan seluruh dunia melalui internet.

 

Alhamdulillah saya menjana pendapatan yang lumayan.  Dari produk digital saya beralih menjual pelbagai produk lain. 

 

Kata orang asal barang jadi wang saya pasti akan ceburi kerana impian saya untuk bantu mak yang susah di kampung. Untuk pengetahuan anda, saya telah kehilangan ayah sejak dari usia 7 tahun.

"Duit saya habis, dan saya Terpaksa Fight Dengan tekanan hidup!"

Tapi, kehidupan bukan-lah satu perjalanan yang lancar hinggalah suatu hari bisnes yang saya usahakan lingkup sampai menyebabkan saya mengalami depression

 

Hidup saya tak lagi bahagia, segalanya serba tak kena…

“Sampai Tak Ada Duit 1 Sen Pun Dalam Bank, Beg Duit, Saya Terpaksa Jual Telefon Sebab Nak Bayar Kereta”

Bila tengok Galaxy Note 10 baru launching.. Dulu saya ingat, berniaga akan membolehkan kita jadi kaya. Berniaga akan buatkan kita menarik duit lebih cepat.

 

Tapi saya silap… bila formula kaya dan bahagia itu saya belajar dari guru dan ilmu yang salah.

 

2008 saya mula berniaga. Tapi biasalah, berniaga bukan bermakna kita buat semua jadi.

 

Saya dulu pernah satu ketika, semasa saya jatuh teruk dalam bisnes, satu sen pun tak ada dalam poket. Apatah lagi dalam wallet atau bank.

 

Ada ketika… bank dah call banyak kali sebab kereta tak boleh bayar. Saya terpaksa jual Galaxy Note saya. Masa tu Note 1. Itu je yang saya ada last untuk di “gadai”. Lepas tu dah kering! Dah habis dah. Tapi… yelah. Tu untuk bayaran 1 bulan. Kalau tak kereta kena tarik! Bulan depan fikir lagi cara untuk hidup

 

Sesiapa yang pernah atau sedang merasainya akan faham. Gadai apa ada untuk survive hidup. Kais pagi makan pagi, kais malam makan pagi esok!

 

Bayangkan dulu Note 1, sekarang dah Note 10! Dekat 9-10 tahun dah kejadian ni.

 

Begitulah,

 

Duit ni… Ada ‘hantu’. Semua orang nak. Baik bisnes kecil dan bisnes besar. Kerja dengan orang. Tua, muda. Miskin, kaya. Tak kisah. Betul?

 

Tapi…pernah jumpa tak kenapa ada orang mudah-mudah dapat, ada orang susah sgt nak dapat duit. Stress pun ada.

"Belajar Apa Itu Rezeki, Kebahagian Sebenar & Bagaimana Hidup Melimpah Ruah"

Alhamdulillah, segalanya berubah bila saya ditemukan dengan guru saya. Beliau seseorang hartawan yang zuhud. Rendah hatinya. Dari beliau saya  menjadi “kenal sangat” dengan duit. 

 

Hingga-kan saya kenal rapat sampai nak “SERU” dia datang mcm petik jari je. (Bayangkan Thanos dalam cerita Avangers petik jari. Macam tu lah gayanya)

 

Waktu inilah beliau kongsikan formula yang menjadi rahsia bagaimana untuk hidup berjaya, kaya dan bahagia serta dapat menjemput rezeki dahsyat dengan mudah. 

 

Dari zero kepada berjuta.

 

Alhamdulillah… dari pengalaman saya bekerja, berniaga, jatuh, bangun saya belajar FORMULA UNTUK HIDUP KAYA & BAHAGIA.

InsyaAllah.. sangat senang jika kita tahu caranya.

“Kenapa saya ceritakan semua ini kepada anda?”

Bagi saya, kejayaan saya tidak bermakna apa-apa jika saya tidak kongsikan formula kejayaan ini kepada orang lain.

 

“Formula & rahsia” ini sebenarnya dah banyak saya kongsikan kepada student saya di FunnelEvo.

 

Mereka ikut, dan Alhamdulillah dengan izin Allah, akhirnya mereka dapat result yang diinginkan. Antaranya..;

Kisah Kejayaan

“Dulu negatif 5 ke 10 Ribu sebulan, Tapi sekarang menjana jualan RM12 JUTA SEBULAN!” 

- Kak Eina, Founder FSQ Marketing & Services

“Dulu masa Kak Eina join FunnelEvo, duit tak ada, sales kosong, nak bayar sewa butik dan pekerja pun terpaksa habiskan duit simpanan sendiri

 

Tapi.. Setelah Kak Eina mengamalkan satu formula jemput rezeki dan digabungkan dengan strategi yang dipelajari semasa berguru dengan mentor, ditambah dengan Big Why beliau, sekarang jualan Kak Eina meningkat yang dari dulunya negatif, sekarang dah cecah 8 angka SEBULAN!

“Dulu nak bayar minyak kereta pun berhutang dengan adik, tapi sekarang jualan dah cecah RATUSAN RIBU, dan berkembang ke Australia!” 

- Cik Puan Feqa, Founder Perabotmurah.Com

Dulu, Cik Puan Feqa bermula dengan kosong. Ketika join FunnelEvo, beliau tiada apa-apa. Nak join kelas pun terpaksa pinjam duit adik & gadai barang kemas beliau sendiri.

Tapi.. Selepas mengamalkan satu benda yang diajarkan kepada beliau, dalam masa 4 bulan sahaja, sales beliau dah berjaya cecah RM200,000!

 

Sekarang beliau dah pun buka bisnes di Australia, dan bisnes beliau sekarang telah berkembang di dua negara!

“Dulu bekas banduan, Kini usahawan menjana RM150,000 sebulan

- Abang Lola, founder Lola Mango

Akibat bertelagah dengan pihak berkuasa, beliau pernah dikenakan hukuman penjara.

Selepas kejadian itu, hidup struggle untuk bayar hutang sahaja. Keluar awal pagi, balik lewat maghrib, cari duit semata-mata nak bayar hutang. Kadang-kadang nak beli pampers pun takde duit.

Sampai satu tahap, sanggup cari kotak, asal ada benda boleh jual, beliau jual.

Perniagaan beliau pernah mencapai jualan hanya berbelas ringgit sahaja dengan hanya mampu menjual beberapa cup air mango sahaja dalam sehari.

Tetapi dengan usaha beliau yang gigih menuntut ilmu, ditambah dengan berdamping dengan mentor yang betul, kini beliau bangkit. Jualan beliau kini meningkat dengan drastik hingga mencecah RM140-150 Ribu sebulan!
“Dulu sales stuck sebab Bodoh Sombong, Kini sales meningkat 10 kali ganda selepas datang belajar

- Jazira, Founder Fefet

Walaupun bisnes pernah melonjak naik dek kerana “viral”, sales beliau makin lama makin menurun sebab berhenti tuntut ilmu.

Selepas datang belajar dengan mentor yang betul, bukan sahaja sales meningkat 10 kali ganda, skill team beliau juga turut improve dan team sekarang makin bersemangat.
“Pernah dibuang kerja dan dapat VSS, Kini bangkit berniaga dengan jualan 6 angka sebulan!

- Tuan Roslan, Founder RN Tech

Sebelum ni beliau hanya seorang juruteknik sebuah kilang semiconductor, dan pernah dibuang kerja akibat kegawatan ekonomi.

 

Mula berbisnes secara part time, buat dua kerja. Masa tu, tiada istilah kebebasan masa, pagi kerja, malam kerja, masa dengan keluarga tak ada langsung!

 

Tapi itu dulu, kini, selepas beliau invest untuk ilmu dan mentor, bisnes beliau berkembang dari 5 ke 6 angka sebulan, dan sekarang sedang dalam usaha untuk membuka cawangan kedua bengkel beliau.

“Bisnes yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah kerana terlalu berada di zon selesa

- Cik Puan Ira, Founder Cantik Feminine Collections

Bila rasa bisnes dah capai puncak kejayaan & terlalu berada dizon selesa, semua ilmu marketing dibaikan. Tapi akhirnya kecundang apabila perniagaan yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah.

Tapi bila dah sedar, beliau cepat-cepat pergi cari ilmu. Dalam masa sebulan sahaja beliau praktikkan ilmu yang diajar, result yang beliau dapat sangat menakjubkan.

Beliau dapat kumpul hampir beratus dropship & ejen dan sales bulanan beliau pun meningkat sangat drastik sehingga mencecah 6 angka!

Ramai lagi student saya yang Sudah Ber'EVOLUSI' setelah ketahui formulanya.

Adakah anda juga serius untuk dapatkan result sepertimana mereka?

Jika ya...

Memperkenalkan...

Seminar Evolusi

Apa Itu Seminar Evolusi?

Evolusi adalah sebuah seminar untuk anda yang mencari jawapan apa makna hidup sebenar dan anda yang sedang BENGANG & STUCK DENGAN HIDUP untuk EVOLUSIKAN HIDUP & BISNES anda menjadi lebih kaya, berjaya di dunia dan akhirat.

 

Rahsia ini adalah rahsia yang diamalkan oleh saya sendiri selama lebih 10 tahun!

Di Seminar EVOLUSI, anda akan belajar BEREVOLUSI CARA FIKIR, dari mencari rezeki dan kebahagiaan, kepada menjemput rezeki dan bahagia.

Apakah yang bakal didedahkan semasa Seminar Evolusi nanti?

DAY 1

TOPIK 1 : ULTIMATE SUCCESS FORMULA

Kunci kejayaan sesebuah bisnes & kehidupan semuanya bermula dari diri pendiri bisnes. Tak kira anda baru bermula, dah bermula atau dah lama buat bisnes semuanya bergantung pada diri anda.

Dalam topik ini saya akan kongsikan apakah formula dalam mengawal tindakan diri. Supaya anda jadi unstoppable & kawal kembali hidup anda. Formula ini akan bantu bagaimana anda boleh manipulasi otak anda untuk buat anda berada dalam situasi terpaksa berjaya. Supaya anda cepatkan kejayaan dan progres bisnes & hidup anda.

TOPIK 2 : LOOK-INTO METHOD

Pernah rasa lost? Hidup hilang makna dan tujuan? Dalam topik ini anda akan dibawa untuk menyelami diri anda untuk anda ketahui apa sebenarnya yang anda mahukan dalam hidup..

Dengan method ini anda akan tahu apakah tujuan sebenar hidup anda. Supaya anda dapat nikmati hidup bahagia dan penuh makna kerana boleh ‘allign’kan diri anda supaya anda boleh kecapi kejayaan dalam hidup dan bisnes.

TOPIK 3 : PAIN & GAIN PRINCIPLE

Pernah rasa nak berubah tapi takde kekuatan? Dalam topik ini saya akan dedahkan teknik bagaimana kita boleh gunakan kuasa emosi untuk kita bertindak serta merta.

Dalam topik ini akan bantu anda bagaimana untuk anda keluarkan ‘untapped potential’ dalam diri anda supaya tindakan anda jadi luar biasa dan cepatkan proses kejayaan anda!

TOPIK 4 : SELF SABOTAGE THEORY

Musuh terbesar kejayaan kita dalam nak ubah hidup sebenarnya terletak dalam diri kita. Musuh yang selalu ganggu kita tapi kita tak nampak.

Dalam topik ini anda akan belajar bagaimana untuk reset diri. Buang perkara negatif yang menghalang kejayaan diri supaya anda boleh nikmati jalan menuju kejayaan secara ‘effortless’ tanpa perlu struggle.

TOPIK 5 : PATTERN INTERUPT

Dalam topik ini anda akan belajar bagaimana untuk pecahkan tabiat buruk anda. 90% nasib anda ditentukan oleh tabiat anda. Kalau baik tabiat anda baiklah hidup & bisnes begitu juga sebaliknya.

Dengan kuasai topik ini anda akan belajar bagaimana nak ‘install’ tabiat baru yang lebih produktif supaya anda dapat ubah hidup dan masa depan bisnes anda.

TOPIK 6 : INNER POWER SYSTEM

Dalam topik ini anda akan belajar bagaimana untuk keluarkan kekuataan dalaman semula jadi dalam diri anda. Kekuatan luar bersifat sementara dan kekuatan dalaman bersifat kekal.

Dengan kuasai topik ini anda akan mampu hasilkan tindakan luar biasa supaya anda jadi ‘unstoppable’ dan kawal kembali hidup dan bisnes anda,

DAY 2

TOPIK 7 : CARA DAPATKAN ‘PELANGGAN BERKUALITI’ DI ONLINE

Untuk topik ini, anda akan belajar teknik rahsia yang tak pernah didedahkan di mana-mana seminar bagaimana untuk anda mendapatkan ‘ready buyer’ di online yang mudah untuk anda ‘close-kan’ tanpa perlu follow up berkali-kali.

TOPIK 8 : KONSEP “SALES FUNNEL” ONLINE

Anda akan didedahkan dengan rahsia bagaimana anda boleh dapat ‘untung besar’ menggunakan sales funnel di online. Ini-lah rahsia terbesar yang buat kali pertama didedahkan di Malaysia. Rahsia ini disorokkan oleh ramai internet marketer termuka di Amerika Syarikat!

TOPIK 9 : STRATEGI ‘SAKA’ FOLLOW UP

Anda akan didedahkan teknik ‘saka’ pelanggan supaya anda dapat pasakkan jenama anda pada minda prospek dengan digital marketing untuk ‘pukau’ mereka buat belian dengan anda secara automatic tanpa perlu buat mereka menyampah.

TOPIK 10 : KUNCI JUALAN AUTOMATIK

Anda akan didedahkan rahsia bagaimana untuk buat jualan di online secara automatik walaupun anda tengah syok tidur tanpa perlu anda reply pm mahupun wasap. Seterusnya dapat jimat kos anda upah pekerja untuk ‘close’ pelanggan.

Feedback Peserta Evolusi !

“Sakit selama 3 Tahun, Menghidap Kanser Stage 4, tak boleh buat bisnes & Down, Tetapi Kini Bangkit BerEvolusi”

-Kak Akma Rasidi

“Allah makbulkan doa saya masa solat hajat tadi..”

-Puan Nur Azira

“Depresi tidak menghalang saya untuk bangkit!”

-Puan Nur Ain

"Permulaan yang baik untuk tahun baru.."

“Be a positive battery”

"Perkongsian yang sangat membangkitkan semangat"

"Banyak ilmu-ilmu yang dikongsikan"

"2 Perkara yang sangat pelik..."

"Saya belajar 3 kesalahan utama dalam bisnes"

Hari
Jam
Minit
Saat

AKAN DIBUKA

TAWARAN KHAS UNTUK 1,000 PESERTA TERAWAL!

Kepada 1,000 orang terawal Yang Membeli TIKET VVIP Bakal Memiliki 8 Video 'Disaster Marketing' Yang Bernilai RM3997 Secara PERCUMA!

Melalui Extra bonus ini, anda akan dapat belajar secara advance & terperinci Tentang " 7 STRATEGI MARKETING JIMAT KOS KETIKA EKONOMI DOWN"

Topik-Topik
'DISASTER MARKETING'

STRATEGI #1

Strategi ini akan bongkarkan bagaimana untuk anda hasilkan jualan dalam masa 24 jam hanya menggunakan Facebook Personal sahaja.

STRATEGI #2

Strategi ke-2 ini pula akan membongkarkan rahsia bagaimana cara untuk bisnes anda muncul di halaman utama tanpa perlu ada website pun. Menarik kan?

STRATEGI #3

Nak buat iklan tanpa kos? Strategi ini sangat sesuai untuk anda yang nak tingkatkan jualan 2x ganda dalam masa 24 jam. Dan membantu anda menarik customer yang dah 'Ready Untuk Membeli'

STRATEGI #4

99% Rakyat malaysia menggunakan whatsapp. Strategi ini akan kongsikan bagaimana dengan hanya upload whatsapp story, anda boleh dapatkan jualan.

STRATEGI #5

Dah buat semua strategi tapi masih tak jadi? Strategi ini sangat-sangat sesuai untuk anda yang MALU & BUNTU untuk buat jualan dengan cara yang pantas.

STRATEGI #6

Tiada kedai? Tiada masalah, tumpang sahaja kedai orang. Tetapi, bagaimana nak tahu kedai yang berkualiti? Strategi ke-6 ini anda WAJIB dapatkan untuk lebih faham dengan tepat bagaimana strategi ini diaplikasikan.

STRATEGI #7

Dah buat semua strategi tapi masih tak jadi? Strategi ini sangat-sangat sesuai untuk anda yang MALU & BUNTU untuk buat jualan dengan cara yang pantas.

Ini Adalah Panduan Eksklusif Berdurasi Hampir 2 Jam Yang Disampaikan Melalui 8 Pecahan Video Yang Akan Bongkar 7 Strategi Utama Untuk Jajah Wilayah Bisnes Anda. Tawaran Ini Hanya Terhad Untuk 1,000 Orang Pembeli Tiket VVIP Yang Terawal Sahaja Mendaftar ke Seminar EVOLUSI..

INFO SEMINAR EVOLUSI

Jadi Berapa Harga Tiket Seminar Evolusi Ini?

Saya Ada 2 pilihan, Sama Ada Tawarkan Harga Sangat Murah Atau Dengan Harga Sedikit Mahal!

Jika harganya murah, saya boleh beri kepada sangat ramai manusia untuk belajar. Tetapi saya akan beri sedikit sahaja perhatian kepada peserta.


Dan jika saya letakkan harga sedikit mahal, saya boleh betul-betul beri masa saya untuk share kepada yang benar-benar nak berubah. Bukan main-main!


Tetapi.. Selepas saya fikirkan, saya perlu menjualnya sedikit mahal, supaya mereka yang benar-benar layak sahaja boleh belajar.


Tapi saya tahu, mereka yang benar-benar nak dapatkan ilmu ini pasti akan berusaha untuk dapatkannya. Jika anda orangnya, kita pasti akan jumpa!

Hari
Jam
Minit
Saat

AKAN DIBUKA

TAWARAN KHAS UNTUK 1,000 PESERTA TERAWAL!

Kepada 1,000 orang terawal Yang Membeli TIKET VVIP Bakal Memiliki 8 Video 'Disaster Marketing' Yang Bernilai RM3997 Secara PERCUMA!

Melalui Extra bonus ini, anda akan dapat belajar secara advance & terperinci Tentang " 7 STRATEGI MARKETING JIMAT KOS KETIKA EKONOMI DOWN"

Topik-Topik
'DISASTER MARKETING'

STRATEGI #1

Strategi ini akan bongkarkan bagaimana untuk anda hasilkan jualan dalam masa 24 jam hanya menggunakan Facebook Personal sahaja.

STRATEGI #2

Strategi ke-2 ini pula akan membongkarkan rahsia bagaimana cara untuk bisnes anda muncul di halaman utama tanpa perlu ada website pun. Menarik kan?

STRATEGI #3

Nak buat iklan tanpa kos? Strategi ini sangat sesuai untuk anda yang nak tingkatkan jualan 2x ganda dalam masa 24 jam. Dan membantu anda menarik customer yang dah 'Ready Untuk Membeli'

STRATEGI #4

99% Rakyat malaysia menggunakan whatsapp. Strategi ini akan kongsikan bagaimana dengan hanya upload whatsapp story, anda boleh dapatkan jualan.

STRATEGI #5

Dah buat semua strategi tapi masih tak jadi? Strategi ini sangat-sangat sesuai untuk anda yang MALU & BUNTU untuk buat jualan dengan cara yang pantas.

STRATEGI #6

Tiada kedai? Tiada masalah, tumpang sahaja kedai orang. Tetapi, bagaimana nak tahu kedai yang berkualiti? Strategi ke-6 ini anda WAJIB dapatkan untuk lebih faham dengan tepat bagaimana strategi ini diaplikasikan.

STRATEGI #7

Dah buat semua strategi tapi masih tak jadi? Strategi ini sangat-sangat sesuai untuk anda yang MALU & BUNTU untuk buat jualan dengan cara yang pantas.

Ini Adalah Panduan Eksklusif Berdurasi Hampir 2 Jam Yang Disampaikan Melalui 8 Pecahan Video Yang Akan Bongkar 7 Strategi Utama Untuk Jajah Wilayah Bisnes Anda.

Tawaran Ini Hanya Terhad Untuk 1,000 Orang Pembeli Tiket VVIP Yang Terawal Sahaja Mendaftar ke Seminar EVOLUSI..

GENERAL

bakal dibuka: SUPER EARLY BIRD

Tawaran bakal dibuka pada 25 Mei 2021

VVIP

bakal dibuka: SUPER EARLY BIRD

Tawaran bakal dibuka pada 25 Mei 2021

Daftar Waiting List Di Bawah Sebelum Kami Umumkan Pelancaran Pada 25 Mei 2021 Nanti!

Isi maklumat anda melalui borang dibawah untuk kami berikan reminder melalui Emel, SMS dan juga Telegram..

Perlukan Bantuan?

Terus klik butang dibawah untuk terus hubungi team kami melalui messenger

100% MONEY BACK GUARANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan buat, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan (online) yang lembab ini. Yakin! Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah. 100% perbelanjaan yang anda keluarkan, selepas seminar, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback seminar, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

DISCLAIMER

Important: You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund. Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

© 2021 All rights Reserved. Funnelevo