height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=567403944055639&ev=PageView&noscript=1"

"PERHATIAN! Adakah Anda Dah Cukup Bengang Fikirkan Nasib Bisnes, Kerja Atau Rezeki Anda Yang Sentiasa "STUCK"? Dah Bosan Fikirkan Duit Yang Tak Pernah Cukup & Keluar Seperti Air?"

Dibongkarkan! Formula “3R Untuk Menjemput Rezeki & Kekayaan” yang anda WAJIB Tahu supaya semua yang anda impikan untuk tahun 2021 menjadi kenyataan!

Rahsia yang bakal dibongkarkan dalam 3 video eksklusif PERCUMA ini ;

Isi maklumat anda dibawah untuk akses 3 video eksklusif ini secara PERCUMA:

“Sesungguhnya, bersama setiap Kesusahan Ada Kemudahan.”

-Surah Al-Insyirah-

Hi saya Fahdi Ghazali,

Saya merupakan pengasas kepada jenama FunnelEvo yang telah melatih puluhan ribu usahawan.

 

Saya komited membantu usahawan khususnya SME untuk menaikkan jualan bisnes mereka melalui digital marketing.

 

Alhamdulillah, melalui FunnelEvo, saya dan team telah berjaya melahirkan ramai usahawan berjaya, dan ratusan dari mereka telah pun mencapai status jutawan.

AS SEEN ON

Kisah Kejayaan Student saya

“Dulu negatif 5 ke 10 Ribu sebulan, Tapi sekarang menjana jualan RM12 JUTA SEBULAN!” 

- Kak Eina, Founder FSQ Marketing & Services

“Dulu masa Kak Eina join FunnelEvo, duit tak ada, sales kosong, nak bayar sewa butik dan pekerja pun terpaksa habiskan duit simpanan sendiri

 

Tapi.. Setelah Kak Eina mengamalkan satu formula jemput rezeki dan digabungkan dengan strategi yang dipelajari semasa berguru dengan mentor, ditambah dengan Big Why beliau, sekarang jualan Kak Eina meningkat yang dari dulunya negatif, sekarang dah cecah 8 angka SEBULAN!

“Dulu nak bayar minyak kereta pun berhutang dengan adik, tapi sekarang jualan dah cecah RATUSAN RIBU, dan berkembang ke Australia!” 

- Cik Puan Feqa, Founder Perabotmurah.Com

Dulu, Cik Puan Feqa bermula dengan kosong. Ketika join FunnelEvo, beliau tiada apa-apa. Nak join kelas pun terpaksa pinjam duit adik & gadai barang kemas beliau sendiri.

Tapi.. Selepas mengamalkan satu benda yang diajarkan kepada beliau, dalam masa 4 bulan sahaja, sales beliau dah berjaya cecah RM200,000!

 

Sekarang beliau dah pun buka bisnes di Australia, dan bisnes beliau sekarang telah berkembang di dua negara!

“Dulu bekas banduan, Kini usahawan menjana RM150,000 sebulan

- Abang Lola, founder Lola Mango

Akibat bertelagah dengan pihak berkuasa, beliau pernah dikenakan hukuman penjara.

Selepas kejadian itu, hidup struggle untuk bayar hutang sahaja. Keluar awal pagi, balik lewat maghrib, cari duit semata-mata nak bayar hutang. Kadang-kadang nak beli pampers pun takde duit.

Sampai satu tahap, sanggup cari kotak, asal ada benda boleh jual, beliau jual.

Perniagaan beliau pernah mencapai jualan hanya berbelas ringgit sahaja dengan hanya mampu menjual beberapa cup air mango sahaja dalam sehari.

Tetapi dengan usaha beliau yang gigih menuntut ilmu, ditambah dengan berdamping dengan mentor yang betul, kini beliau bangkit. Jualan beliau kini meningkat dengan drastik hingga mencecah RM140-150 Ribu sebulan!
“Dulu sales stuck sebab Bodoh Sombong, Kini sales meningkat 10 kali ganda selepas datang belajar

- Jazira, Founder Fefet

Walaupun bisnes pernah melonjak naik dek kerana “viral”, sales beliau makin lama makin menurun sebab berhenti tuntut ilmu.

Selepas datang belajar dengan mentor yang betul, bukan sahaja sales meningkat 10 kali ganda, skill team beliau juga turut improve dan team sekarang makin bersemangat.
“Pernah dibuang kerja dan dapat VSS, Kini bangkit berniaga dengan jualan 6 angka sebulan!

- Tuan Roslan, Founder RN Tech

Sebelum ni beliau hanya seorang juruteknik sebuah kilang semiconductor, dan pernah dibuang kerja akibat kegawatan ekonomi.

 

Mula berbisnes secara part time, buat dua kerja. Masa tu, tiada istilah kebebasan masa, pagi kerja, malam kerja, masa dengan keluarga tak ada langsung!

 

Tapi itu dulu, kini, selepas beliau invest untuk ilmu dan mentor, bisnes beliau berkembang dari 5 ke 6 angka sebulan, dan sekarang sedang dalam usaha untuk membuka cawangan kedua bengkel beliau.

“Bisnes yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah kerana terlalu berada di zon selesa

- Cik Puan Ira, Founder Cantik Feminine Collections

Bila rasa bisnes dah capai puncak kejayaan & terlalu berada dizon selesa, semua ilmu marketing dibaikan. Tapi akhirnya kecundang apabila perniagaan yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah.

Tapi bila dah sedar, beliau cepat-cepat pergi cari ilmu. Dalam masa sebulan sahaja beliau praktikkan ilmu yang diajar, result yang beliau dapat sangat menakjubkan.

Beliau dapat kumpul hampir beratus dropship & ejen dan sales bulanan beliau pun meningkat sangat drastik sehingga mencecah 6 angka!

Ramai lagi student saya yang Dah Berjaya keluar dari kepompong "STUCK" dalam bisnes..

Adakah anda juga serius untuk dapatkan result sepertimana mereka?

Jika ya...

Isi maklumat anda dibawah untuk akses 3 video eksklusif ini secara PERCUMA: