Ini Adalah Kelas Secara ONLINE dan 100% PERCUMA.. Tidak Ada Kos Yang Dikenakan, Tetapi Seat Yang Disediakan Sangat Terhad!

Nak tahu cara mudah capai jualan RM1 juta walaupun anda ejen & stokis?

Jom Saya Dedahkan Formula Rahsia Yang Anda WAJIB Tahu Bagi Memastikan Bisnes Anda Tetap Boleh Mengaut Jualan macam founder walaupun Anda hanya ejen & stokis produk orang.

Memperkenalkan Sesi Webinar…

Klik butang dibawah ini sekarang untuk mendaftar.. TERHAD untuk 300 orang terawal sahaja!

Psstt, Pendedahan Dalam Webinar Ini Bukan Ilmu Teori Semata-Mata.. Ini Adalah Ilmu Proven Yang Dah Digunakan Oleh Ramai Student FunnelEvo & Berjaya Membina Bisnes Dengan Jualan 6-7 Angka!!

INFO WEBINAR

Antara Ilmu Yang Anda Bakal Belajar Dalam Sesi Webinar Ni Adalah..;

Topik 1 : Perangkap Mindset Nak Jadi Jutawan Mesti Kena Jadi Founder

Masalah ramai orang ialah bila nak jadi jutawan jer mesti WAJIB jadi founder. Eh betul ke mindset ni? Saya akan kupaskan dalam webinar ini nanti supaya anda dapat 'clarity' dalam diri anda.

Topik 2 : Bagaimana Nak Kenal Peluang & Potensi Bisnes?

Majoriti orang gagal awal kerana salah pilih produk & bisnes yang sesuai dengan diri anda & keadaan semasa. Saya akan bongkarkan bagaimana anda nak cari & berikan produk yang sesuai di dalam market sekarang.

Topik 2 : Bagaimana Nak Kenal Peluang & Potensi Bisnes?

Tak pelik ke buat marketing 'bagai nak rak' tapi hasilnya krik-krik? hmm. Salah satu punca jualan anda sendu ialah sebab SALAH PILIH PRODUK. Nak tahu cara pilih & kenali potensi bisnes yang sebenar? Jumpa saya di dalam webinar ini.

Topik 3 : Dah Tetapkan Target Dalam Bisnes & Cara Nak Capai?

Penting ke tetapkan target dalam bisnes? 'SANGAT PENTING' tapi soalannya macam mana nak letakkan target yang betul? Nantikan jawapannya di dalam webinar ini...

Siapa Yang Akan Berkongsi Kepada Anda?

“Sesungguhnya, bersama setiap Kesusahan Ada Kemudahan..

-Surah Al-Insyirah-

Hai, nama saya Fahdi Ghazali…

Saya merupakan pengasas kepada jenama FunnelEvo yang sehingga kini telah melatih puluhan ribu usahawan.


Saya komited membantu usahawan khususnya SME untuk menaikkan jualan bisnes mereka melalui digital marketing.


Alhamdulillah, melalui FunnelEvo, saya dan team telah berjaya melahirkan ramai usahawan berjaya, dan ratusan dari mereka telah pun mencapai status jutawan.

Klik butang dibawah ini sekarang untuk mendaftar.. TERHAD untuk 300 orang terawal sahaja!

FunnelEvo merupakan salah satu jenama di bawah Sifoo International Sdn Bhd. FunnelEvo telah ditubuhkan pada tahun 2013 dan sehingga kini kami komited untuk membantu ramai usahawan dalam digital marketing.

Sifoo International Sdn Bhd (1130110-D)

© 2022 All rights Reserved. Funnelevo