Ini Adalah Kelas Secara ONLINE dan 100% PERCUMA.. Tidak Ada Kos Yang Dikenakan, Tetapi Seat Yang Disediakan Sangat Terhad!

Serius Nak Growkan Jualan Bisnes & Pastikan Bisnes Boleh Bertahan Lama?

Jom Saya Dedahkan Formula Rahsia Yang Anda WAJIB Tahu Bagi Memastikan Bisnes Anda Tetap Boleh Mengaut Jualan Yang Banyak & Kekal Menjadi Pilihan Pelanggan Walaupun Pesaingan Makin Banyak & Berlaku Krisis Ekonomi Sekalipun!

Memperkenalkan Sesi Webinar…

Klik butang dibawah ini sekarang untuk mendaftar.. TERHAD untuk 300 orang terawal sahaja!

Psstt, Pendedahan Dalam Webinar Ini Bukan Ilmu Teori Semata-Mata.. Ini Adalah Ilmu Proven Yang Dah Digunakan Oleh Ramai Student FunnelEvo & Berjaya Membina Bisnes Dengan Jualan 6-7 Angka!!

INFO WEBINAR

Antara Ilmu Yang Anda Bakal Belajar Dalam Sesi Webinar Ni Adalah..;

Topik 1 : 'Fundamental' of Founder

Macam-macam masalah tak pernah berhenti berlaku dalam bisnes anda? Mungkin 'ASAS' yang ada dalam diri anda sebagai pendiri bisnes banyak salahnya! Pada topik ini, anda akan mula sedar dengan sebab kenapa perkara tersebut berlaku & anda akan didedahkan formula mudah bagaimana untuk selesaikan permasalahan tersebut..

Topik 2 : Kuasai Kunci 'Menjemput Rezeki' Dalam Bisnes

Majoriti usahawan akan fikir customer yang ramai adalah punca untuk bisnes grow.. Tapi sedarkah anda mereka semua itu hanyalah asbab semata-mata? Proses 'transfer duit' dari customer berlaku apabila "Pemilik Rezeki" izinkan ianya berlaku. Pada topik ini, anda akan jelas apakah itu "kunci sebenar" untuk menjemput rezeki dengan mudah dalam bisnes anda.

Topik 3 : Strategi Marketing 2022!

Kejayaan sesuatu bisnes memang takkan lari bilamana kita apply 'strategi marketing yang UP-TO-DATE'. Salah satu cara marketing yang proven adalah 'berkongsi tanpa menjual', tetapi akhirnya buatkan ejen & customer tertanya-tanya, serta tak sabar nak dapatkan produk yang kita jual! Tapi macam mana nak buat strategi marketing ini dengan betul? InsyaAllah semuanya saya akan kongsikan dalam topik ketiga ini.

Siapa Yang Akan Berkongsi Kepada Anda?

“Sesungguhnya, bersama setiap Kesusahan Ada Kemudahan..

-Surah Al-Insyirah-

Hai, nama saya Fahdi Ghazali…

Saya merupakan pengasas kepada jenama FunnelEvo yang sehingga kini telah melatih puluhan ribu usahawan.


Saya komited membantu usahawan khususnya SME untuk menaikkan jualan bisnes mereka melalui digital marketing.


Alhamdulillah, melalui FunnelEvo, saya dan team telah berjaya melahirkan ramai usahawan berjaya, dan ratusan dari mereka telah pun mencapai status jutawan.

Klik butang dibawah ini sekarang untuk mendaftar.. TERHAD untuk 300 orang terawal sahaja!

FunnelEvo merupakan salah satu jenama di bawah Sifoo International Sdn Bhd. FunnelEvo telah ditubuhkan pada tahun 2013 dan sehingga kini kami komited untuk membantu ramai usahawan dalam digital marketing.

Sifoo International Sdn Bhd (1130110-D)

© 2022 All rights Reserved. Funnelevo